zondag 17 april 2011

Wandelen

Wat een ontzettend leuke ochtend hadden we vandaag. Om de buurt hier in Birkenhead een beetje te leren kennen gaan we steeds wandelen. Dit is nu nog goed te doen met het prachtige weer wat we tot nu toe nog hebben elke dag ongeveer 22 graden en een goeie zon.

We gingen dit keer naar het Chelsea Estate Heritage Park. Dit is van de suikerfabriek Chelsea die niet zo heel ver bij ons huis vandaan is. Ze hadden heel veel grond over wat ze toentertijd gekocht hebben en hebben hier een prachtig park neergelegd, met een zeer grote vijver waar veel eenden en vis in zwemmen. We hadden nog wat oud brood en zijn de eendjes gaan voeren. Verder daar lekker rondgewandeld en genoten van het weer.
Na de wandeling zijn we even lekker gaan lunchen bij een tentje waar je buiten kon zitten. Daarna weer terug gegaan. Zie foto’s voor een impressie.

Verder beginnen we ons ook steeds meer thuis te voelen in ons huis en hebben we sinds afgelopen week sky tv met ongeveer 53 kanalen en dus hevig verslaafd aan de tv. Je kunt namelijk als je niet thuis bent van alles opnemen waardoor je geen programma meer hoeft te missen.

Daarnaast ook druk op internet aan het kijken voor wat aan de muur en de badkamer moet nog verder opgeknapt worden met een nieuw douchegordijn enzo.
Het is verder vrij rustig en weinig nieuws. Ben op internet aan het rondkijken wat ik zou kunnen gaan doen. Ik wil in ieder geval me gaan aanmelden bij de universiteit voor wat cursussen. Daarnaast heb ik nog wat leuke afspraken met NL die hier ook wonen.

Tot een volgend bericht.
groetjes van Moira




Geen opmerkingen:

Een reactie posten