vrijdag 9 december 2011

Daar is ie dan

Hallo,

Vanuit een zeer zomers en mooi Auckland, want hier is nu eindelijk de zomer begonnen met heerlijk weer. Daardoor ook niet echt veel zin om een weblog te schrijven als je veel buiten bent en druk bent met van alles en nog wat.

Zoals beloofd zou ik eigenlijk nog 2 verhalen hier plaatsen. 1 van het weekendje naar Coromandel Town en 1 van de roadtrip op het noordereiland.

Weekendje Coromandel Town was erg leuk zo zijn we op vrijdag 21 oktober 2011 vertrokken met de ferry vanaf Auckland stad. Het was een geweldige boottrip met een heerlijke zonsondergang. We hebben daar vooral veel gewandeld en de omgeving daar bekeken. Daarnaast zijn we met een treintje de jungle ingeweest. Ditzelfde treintje heb ik ook nog een keer met mijn moeder gedaan tijdens de roadtrip.
Zie verder de foto's van dit tripje: https://picasaweb.google.com/114341754708283385845/CoromandelTown?authuser=0&feat=directlink

Roadtrip Noordereiland was van 4 november 2011 tot 11 november 2011. We hadden een auto gehuurd en zijn gaan rijden. Het eerste stuk naar boven vanaf Auckland richting Cape Reinga.
Wat was het weer fijn om op de weg te zijn en wat werkte het weer toch mee zie de foto's. Zo zijn we naar een dierenpark geweest en hebben op het strand gewandeld. Daarnaast in allerlei plaatsjes weer geslapen en lol gemaakt met de locals. Het was een geweldige trip veel gezien van het noordereiland hebben zo'n 2500 kilometer gereden. Deze trip was voornamelijk voor mama bedoeld en ze vond het echt onwijs leuk. De foto's geven eigenlijk wel goed aan hoe het was.
https://picasaweb.google.com/114341754708283385845/NoordereilandRoadtrip?authuser=0&feat=directlink

Wat staat er nog op de planning. Nou ten eerste gaan we 2de kerstdag op de Skytower eten dus eten met een goeie view. Verder in januari gaan we nog een roadtrip maken dit keer naar het zuidereiland. Het plan ziet er als volgt uit we vliegen van Auckland naar Wellington daar hebben we 1 dag om mama Wellington te laten zien. De volgende dag nemen we de ferry naar Picton. Daar pakken we een auto op en zijn dan op het zuidereiland en gaan daar rondrijden. Na 1 week vliegen we dan weer terug naar Auckland. Mam blijft dan nog een paar dagen om zo nog wat van Auckland te zien. Ze heeft daar nu niet veel tijd voor omdat ze 5 dagen per week naar school gaat.

Daarna vliegt ze naar de Cook Eilanden waar ze 1 week op het strand gaat zitten. Daarna vliegt ze door naar Amerika waar ze zo'n 5 weken blijft.

Heb wel weer genoeg getypt dacht ik zo volgende bericht volgt hopelijk wat sneller.

groetjes van Moira

Geen opmerkingen:

Een reactie posten