zaterdag 26 maart 2011

Yes een huis gevonden!!!

Zoals de titel aangeeft is het gelukt en hebben we een huis gevonden. Het is dus zoals in het vorige bericht het huis in Birkenhead geworden het is een huis met 4 slaapkamers. Het is gebouwd in een villa die verdeeld is in 4 woningen.

Ik zal hier wat foto’s plaatsen van het huis maar ze zijn niet door mij gemaakt dus niet heel erg mooi. De foto’s van uitzicht heb ik nog niet want dat is wel heel uniek te noemen. We kijken op het centrum van Auckland dus een soort skyline en op de brug die Auckland ook heeft zoals Sydney maar dan kleiner.

We krijgen begin april de sleutel van het huis en kunnen dan gaan inrichten. We huren gestoffeerd wat inhoud dat het geverfd is er vloerbedekking ligt en gordijnen al zijn. Verder zit in de prijs koud water en al het witgoed en hebben we ook al een koelkast en vaatwasser. Dus dat scheelt weer in aanschaffen.

Nadat we bij het kantoor van de realestate hadden getekend zijn we die dag gelijk op zoek gegaan naar meubelen. De landlord die heeft ons eerst weer even naar het huis gereden zodat we even snel konden meten en daarna heeft ie ons ook nog eens afgezet bij een gigantisch woonwinkel gebied echt super. Daar hebben we een bed, een bank, salontafel, tv kast en eetkamertafel met stoelen gekocht. Die worden allemaal bezorgd.

Nu moeten we nog ongeveer een week wachten en zijn we druk met dingen regelen zodat we stroom,gas , internet en een televisie abonnement hebben als we daar gaan wonen.

Ik zal later de foto’s erop zetten van het uitzicht en betere foto’s van het huis. Verhuisbericht zal later volgen via de mail of post.

Groetjes van Moira













2 opmerkingen: